L'equip d'escalada obre la Copa d'Espanya de dificultat a Madrid

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'equip d'escalada de la Federació de Muntanyisme obre aquest cap de setmana la Copa d'Espanya de dificultat a Madrid, amb un equip format per quatre escaladors, que competiran en categories sub-14 i sub-16. Entre ells hi ha Laia Taulats, que en la darrera edició va aconseguir el primer títol per a l'equip nacional. 

Després d'un primer assaig el cap de setmana passat a Ordino, l'equip d'escalada de la Federació de Muntanyisme afronta la primera prova de foc. El Climbat X-Madrid acollirà dissabte i diumenge la primera de les tres proves de la Copa d'Espanya de dificultat.

Andorra estarà representada per un equip molt jove. Maissane Poulain, competirà en la categoria sub-14, mentre que Laia Taulats, Cora Rybak i Marc Esteban ho faran en sub-16. Els escaladors de la federació afronten la cita curts de rodatge, però amb força entrenament a l'esquena. 

El seleccionador, Eduard Martín, explica que l'únic que no han pogut fer és competir, perquè amb els entrenaments han pogut continuar". De fet, diu, "és l'any que més han entrenat". En aquest sentit Taulats assegura que físicament estan molt bé i es pren la competició com un altre entrenament, "una mica més difícil i amb més tensió".

Enguany Taulats canvia de categoria. Després de proclamar-se campiona d'Espanya sub-14 el 2019, el repte serà mantenir el bon nivell en la primera Copa d'Espanya com a sub-16. Dissabte tindran lloc les classificatòries i diumenge, les finals. Les dues proves restants de la Copa d'Espanya es faran a Barcelona i Saragossa. 

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí

 

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.