L'equip femení de bàsquet 3x3 lluitarà per l'or amb Luxemburg

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra s'ha garantit una altra medalla. Arribarà des de la pista de bàsquet gràcies a l'equip femení de 3x3, finalista contra Luxemburg. L'equip masculí ha perdut en semifinals també contra Luxemburg i lluitarà pel bronze contra Mònaco.

La primera presència del bàsquet 3x3 en els Jocs dels Petits Estats ha estat profitosa per a Andorra, que s'ha assegurat una medalla en competició femenina i lluitarà pel bronze en la masculina. Les dones juguen la final contra Luxemburg, la gran favorita a l'or, després de superar Xipre en un partit carregat de nervis que han sabut sentenciar al final per 13 a 10.

L'alegria per la classificació era compartida amb l'equip masculí, que poc després s'ha jugat l'accés a la final contra Luxemburg. I no hi ha hagut opció a una nova sorpresa, com aquest dimecres. Els luxemburguesos, superiors físicament, han manat sempre en el marcador. Al final, 21 a 12 i toca pensar en la lluita pel bronze.

El jugador de 3x3 Oriol Fernández explica que els luxemburguesos han jugat un partit "molt físic i ens ha costat molt anotar. Però bé, sabíem que havíem de guanyar un dels dos partits que teníem avui". Tot i això, afirma que ho donaran tot per obtenir el metall. "No tenim medalla assegurada de moment, però ara pel 3r i 4t lloc a veure si podem aconseguir el bronze".

El partit que decidirà la tercera posició començarà a les tres de la tarda.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.