L'equip de fons vol consolidar els grans resultats de la campanya passada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Irineu Esteve buscarà consolidar els esplèndids resultats de l'any passat. Carola Vila passa a categoria sènior. Se centrarà en Copa d'Europa i deixarà la porta oberta a un possible debut al circuit mundial.

L'equip de fons de la Federació s'ha presentat aquest dilluns al migdia a la seu del patrocinador principal. Al llarg de l'estiu han fet dues estades físiques i quatre sobre la neu, l'última al Pas de l'Stelvio.

Els resultats d'Irineu Esteve la passada campanya van ser per emmarcar. Gairebé no es va baixar del top 30 a la Copa del Món i es van aconseguir dos top 10 al circuit mundial.

Irineu Esteve
Esquiador FAE si poguéssim fer algun altre top 10 i consolidar-nos un pèl més endavant estaria molt bé i voldria dir que podríem entrar.

Enguany, sense mundial ni jocs olímpics, Irineu Esteve se centrarà en la general de distància de la Copa del Món i els Tours de Ski, un format de competició que s'adapta molt bé a les seves característiques, ha dit el director tècnic d'esquí nòrdic, Joan Erola.

Carola Vila se centrarà en la Copa d'Europa i, si escau, farà alguna petita incursió en Copa del Món.

Carola Vila
Esquiadora FAE si poguésism fer algun podi en Copa d'Europa, si vingués Copa del Món i no coincidís amb l'europea i distàncies ens ho plantejaríem.

Carola Vila passa enguany de categoria júnior a sènior. Això implicarà, segons l'entrenadora Laura Orgué, competir en distàncies més llargues, una circumstància que fins i tot podria ser positiva donades les seves característiques.

L'equip entrenarà una setmana a Livigno abans de debutar a final de mes en una prova FIS a Gala. La primera Copa del Món per a Irineu Esteve serà el 7 de desembre a Lillehammer.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Anna Ginestà

 

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.