L'equip Forestal torna satisfet del Dakar i ja pensa en nous reptes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'equip Forestal ha tornat del Dakar amb la satisfacció de la feina ben feta. Els residents Ilya Rouss i Anton Yarashuk han completat la primera experiència en competició a l'Aràbia Saudita amb una 23a posició en la categoria Side by Side. I ja tenen nous reptes.

Ilya Rouss i Anton Yarashuk coneixien el Dakar, però no com a competidors. L'havien seguit a Sud-Amèrica des de fora i volien experimentar-lo com a pilot i copilot. I això és el que han fet en el debut del raid a l'Aràbia Saudita.

L'experiència no ha pogut ser més positiva. Primer Dakar acabat descobrint nous territoris. Rouss explica que han "gaudit molt del terreny perquè cada mitja hora era un canvi total i mai no arribaves a cansar-te".

Com tots els participants van patir la duresa del Dakar, però Rouss assegura que mai van veure's fora de la prova.

El moment de màxim perill el van viure en la famosa duna en què van volar Fernando Alonso i Marc Coma. "Vam estar al límit perquè vam poder frenar a temps", explica recordant que "era molt poc previsible perquè semblava pla, no que hi hagués 8 o 10 metres de caiguda".

Una vegada superat el Dakar, Rouss i Yarashuk tenen nous reptes, que no passen per tornar a l'Aràbia Saudita l'any vinent "perquè serà molt semblant". Sí que volen "fer etapes de la Copa del Món de ral·lis".

L'estrena a la Copa del Món FIA arribarà enguany quan l'equip tingui de nou el vehicle a punt. En el futur, volen sortir a córrer amb una màquina de fabricació pròpia. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Xabier Moreira-cedides Forestal Team

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.