Estada conjunta dels equips nacionals d'Espanya i Andorra de karate, amb Iván Leal de director d'orquestra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El karate és protagonista aquests dies al tatami del Centre Esportiu d'Ordino. Trenta karateques, espanyols i andorrans, preparen les competicions internacionals de la temporada en la modalitat de kumite, amb els campionats d'Europa de les diverses categories a l'horitzó.  

Buscar la millora individual. Aquest és l'objectiu de l'estada conjunta que està realitzant la selecció nacional de karate amb la seva homòloga espanyola a les ordres de tot un mite d'aquest esport, Iván Leal.

El seleccionador espanyol s'ha emportat a Ordino vint karateques de les categories de base fins a sènior per fer aquesta convivència amb lluitadors andorrans. Els entrenaments van començar ahir i s'allargaran tot el cap de setmana. Iván Leal és un vell conegut del país i valora la progressió dels karateques

Leal, amb un palmarès envejable, que inclou nou títols de campió d'Europa i sis del món, vol portar el seu equip a les cotes més altes en la modalitat de kumite, combat, i igualar els espectaculars resultats en kata, en què Espanya és una potència.

I la preparació a Andorra és un pas més cap a aquest ambiciós objectiu, del qual també es beneficien els karateques andorrans, gràcies a les excel·lents relacions entre les federacions.

Informa: Sergi Cano
imatges: Nil Forcada 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.