Europeu de rugbi 7: Les noies cauen amb Àustria i hauran de lluitar per la quarta plaça

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció femenina de rugbi de set s'ha quedat a les portes de lluitar per les medalles a l'Europeu que s'està disputant a Belgrad. Les de Dani Raya han caigut contra Àustria, una derrota que les farà competir per la quarta plaça. Els nois han començat aquest dissabte al matí la competició amb un balanç d'una victòria i una derrota.

Aquest dissabte a Belgrad, segona jornada de l'Europeu de rugbi de set per a les noies i primera per a l'equip masculí. Precisament els nois han obert el foc amb una derrota contra Bulgària. Els de Jonathan Garcia i David Kirikaixvili han caigut davant l'equip centreeuropeu 29 a 14.

Tot seguit la selecció femenina ha jugat el partit decisiu contra Àustria. Un triomf de l'equip entrenat per Dani Raya i Sebas Barrera les hagués situat en la lluita per les medalles però les tricolors no han tingut opcions. Àustria ha guanyat 0 a 32.

Amb aquest resultat la selecció femenina haurà de lluitar per la quarta plaça. La jornada matinal ha acabat amb triomf de l'equip masculí 5 a 22 contra Montenegro, completant un balanç d'una victòria i una derrota en la primera fase.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Rugbi Europe     

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.