Expectativa davant el debut a segona B del FC Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra debuta diumenge a segona B al camp de l'Espanyol B. Ha estat un estiu ple d'incidències amb un salt de dues categories. La transició no ha estat la idònia, amb tot Gabri espera que hagi estat suficientment bona per començar amb bon peu a la categoria.

Penúltim entrenament del Futbol Club Andorra abans de debutar diumenge a la lliga. La plantilla queda tancada amb 10 fitxatges. Ja estan amb Gabri Sidibé i Gaffor. Les dues darreres incorporacions han arribat sobre la botzina. Fitxatges de rendiment immediat, Gabri no descarta que puguin tenir protagonisme diumenge. 

L'entrenador ha recordat que hi havia "una planificació feta per a una categoria i després va ser una altra, per sort. Però això et porta a haver de planificar en tres setmanes una temporada sencera". "És difícil però ho estem intentant fer de la millor manera possible, reforçant l'equip amb jugadors que creiem que ens poden aportar molt més a la categoria on estarem, però al final la competició ens dirà ben bé on estem", ha afegit.

A banda de la planificació sobre la marxa també ha estat una pretemporada atípica per la Copa Catalunya, l'equip sempre ha jugat aquests partits a casa, però diumenge haurà de debutar a la lliga al camp de l'Espanyol B. "Independentment que sigui a fora o a casa, crec que començar a un camp de dimensions grans ens anava bé per la nostra manera de jugar i ho tenim assegurat", celebra Gabri.

Amb Tacón ja recuperat, Iker serà l'única baixa pel partit. Gabri donarà la llista després de l'entrenament de demà al matí. El partit contra l'Espanyol B es jugarà diuemnge a les 12 del migdia.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.