Experiència, joventut i il·lusió en el Mundial de l´Associació de Curses de Muntanya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Continua el compte enrere per al Campionat del Món de l´Associació Mundial de curses de muntanya que organitzarà la Federació Andorrana d´Atletisme diumenge 16 de setembre a Canillo. Andorra hi participarà amb una delegació força nombrosa d´atletes, que combina experiència i joventut.

Formen un grup força heterogeni, amb corredors que acumulen l´experiència d´haver participat en edicions anteriors dels Mundials i d´altres que s´estrenaran a Canillo.

S´enfrontaran a un recorregut que tindrà una mateixa sortida al centre de la vila. Els júniors pujaran fins al Forn i en categoria sènior s´arribarà fins al pic de Maians.

El corredor de l'equip andorrà, Joan Turné, ha explicat que "estem acostumats a còrrer a llocs més drets. El camí aquest és més pla i ens va una mica en contra". Tot i això, Turné també afegeix que "venim de l'atletisme i de fer curses planes i esperem que ens ajudi".

Per la seva banda, la corredora Sònia Carrillo considera que "hi ha gent molt bona amb atletes molt bons, val la pena no perdre's aquest Mundial".

Seran els Mundials de l´Associació de curses de muntanya amb més participació de la història. S´esperen a Canillo més de 350 atletes de 40 països. David Méndez, Imma Parrilla, Carlos Fernández i els júniors Nahuel Carabaña i la medallista als Mundials de la ISF, Andrea Sinfreu, seran els debutants tricolors.

La corredora Andrea Sinfreu posa en relleu que "serà un Mundial diferent per la competència i el recorregut". I és que, per Sinfreu "estic acostumada a molta més verticalitat i aquest més pla. A més, pel que vist vindrà molta gent".

El també corredor David Méndez s'ha mostrat satisfet amb la seva participació "vam fer unes proves de selecció m'han anat bé i per això estic aquí, per donar-ho tot".

La competició es concentrarà en una sola jornada, diumenge 16 de setembre. El dia abans es donarà el tret de sortida amb la cerimònia inaugural, al Palau de Gel.

Informa i imatges: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.