La FAE perfila els esquiadors per al Team Event de les finals de la Copa del Món de Grandvalira

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La 23a posició en eslàlom de Mireia Gutiérrez al Mundial dona una empenta a la delegació andorrana per a la preparació del Team Event. Gutiérrez i Àxel Esteve seran dos dels participants, però encara es desconeixen els altres dos. 

A menys d'un mes per a la disputa de les finals de Copa del Món de Grandvalira, la Federació d'Esquí comença a estrényer el cèrcol dels competidors a la prova del Team Event.

Aquesta serà l'única modalitat amb participació andorrana i sembla que hi ha dos noms que ja estan clars. El director tècnic dela FAE parla obertament de "Mireia Gutiérrez i Àxel Esteve".

Pel que fa als altres dos, tot dependrà del rendiment individual i l'estat de forma. Cande Moreno. Àlex Rius i Xavi Salvadores són els dos noms que més sonen per acompanyar Gutiérrez i Esteve, avança Visa.

I és que, en aquesta modalitat hi ha un aspecte que prima per sobre de la resta. El director tècnic de la FAE afirma que "és un tipus de cursa particular i relativament nova" que requereix "un perfil de corredor més tècnic i no tan velocista".

Des de la federació remarquen que encara hi ha marge per prendre la decisió. La prova es disputarà el divendres 15 de març i aquesta setmana els membres de la federació estan fent entrenaments per preparar-se.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.