La FAF aposta per la represa de la lliga pels equips que jugaran competicions europees i la bona imatge que suposaria per al país

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dimarts el Govern i la Federació de Futbol es reuniran per decidir si es reprèn la lliga. El president de la federació ha reconegut la bona acceptació dels clubs al protocol presentat, malgrat els dubtes i neguits sorgits. El jugador de l'Inter d'Escaldes Genís Soldevila creu que en cas de suspensió definitiva els escaldencs haurien de ser campions.

La represa de la lliga de futbol afavoriria aquells equips que disputaran les prèvies de competició europea. Així ho ha expressat el president de la FAF, Fèlix Álvarez, al programa 'Ara i Aquí' de Ràdio Nacional. I és que, en cas de donar per finalitzada la lliga, els clubs estarien aturats més de 4 mesos. Álvarez ha afegit que en línies generals el protocol presentat als equips ha tingut una resposta positiva. A més, ha manifestat la bona imatge com a país que suposaria la tornada d'una lliga amateur com l'andorrana.

El màxim golejador de la lliga amb 14 dianes, Genis Soldevila, té ganes d'ampliar aquesta xifra i de retruc, ajudar l'Inter a adjudicar-se el títol. Soldevila reconeix que en cas de no reprendre la competició, els escaldencs haurien de ser els campions.

El davanter creu que la represa de la lliga també pot ser sinònim de lesions. "Això pot dificultar el retorn o si més no, el concurs de la competició", insisteix.

Pel que fa a la reunió entre Govern i FAF, l'Associació de Futbolistes no hi serà present, tot i que sí s'atendran els seus neguits.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: FAF/ Inter Club d'Escaldes

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.