La FAF valora com a molt positiu el fitxatge de Max Llovera per l'Horta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de futbol prepara el darrer amistós abans de la lliga de les Nacions, dissabte a Àustria contra els Emirats Àrabs. Entre els jugadors preconvocats hi ha Max Llovera, que aquest estiu ha canviat d´aires i buscarà minuts a la tercera espanyola, a les files de l´Horta.

Max Llovera és dels joves valors més ferms del futbol andorrà. A la selecció absoluta, que aquest vespre feia un dels darrers entrenaments abans d´enfrontar-se als Emirats Àrabs, ja és un fix a l´eix de la defensa. Després d´una darrera temporada al Lleida Esportiu sense minuts al primer equip, amb 21 anys ha canviat el club de la Terra Ferma per un dels històrics del futbol català, l´Unió Atlètica Horta. Per a la federació, és una molt bona notícia. 

Llovera representa el somni de molts infants que volen arribar algun dia al futbol professional. La federació té deu equips que juguen competicions catalanes, 6 en categoria masculina i 4 en femenina. Tots lluiran la propera temporada el patrocini del Centre Comercial d'Andorra. 

L´amistós de dissabte contra els Emirats Àrabs serà el darrer test de l´absoluta abans de debutar a la lliga de les Nacions el 6 de setembre contra Letònia. Dijous es farà pública la llista dels convocats que viatjaran a Àustria.

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro / Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.