La FandJudo organitza estades a Saragossa i València per aprofitar el Nadal per seguir creixent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En judo, la federació no s'atura per festes nadalenques i ha organitzat dues estades a Espanya. Les dues concentracions serviran per seguir la preparació dels judokes per a les competicions de base i de categoria absoluta.

La primera de les estades comença aquest divendres a Saragossa i s'allargarà fins al 30 desembre. Precisament a la capital aragonesa es troba entrenant Joel Rossell.

Un cop passat Cap d'Any, els judokes viatjaran a València del 2 al 4 de gener. Aquesta preparació està destinada al grup de júniors i sèniors i s'emmarca en el projecte de la temporada 2020-2021 per preparar les Olimpíades i els Jocs dels Petits Estats d'Andorra 2021.

L'objectiu és seguir la línia d'entrenament amb esportistes de qualitat de fora del país. "El judo no és com l'atletisme o la natació, que et marquen unes pautes els entrenadors i pots entrenar sol. Nosaltres necessitem anar a buscar gent cada vegada més forta. Llavors, les vacances nadalenques passarem dues setmanes fora, però en un altre tipus d'hotel", riu el director tècnic, Dani Garcia.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.