El FC Andorra cau a la Copa Catalunya sota l'atenta mirada de Gerard Piqué

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra ha quedat eliminat de la Copa Catalunya després de perdre 0 a 1 contra el Prat. Forgas ha fallat un penal al minut 89 per empatar el partit. Gerard Piqué ha seguit el duel des de la grada.

Abans del xiulet inicial la notícia estava a la grada. Gerard Piqué per primera vegades a Prada de Moles per seguir un partit del seu equip.

A la gespa moltes dificultats tal i com havia anticipat Gabri, el Prat, molt ben posicionat en defensa no ha deixat fer el seu joc als tricolors. Alguna ocasió pels dos badols a la primera meitat, la més clara de Forgas.

A la represa, el Prat s'ha avançat amb un gol de Raillo. Quedaven molts minuts i l'Andorra ha anat millorant. Ludo ha tornat a ser revulsiu. Una jugada seva ha deixat a Ruben en posició immillorable.

La manca d'encert avui ha estat determinant. Moha ha deixat enrere dos defensors però el seu xut frega literalment el pal. La més clara en el darrer minut. Penal clar sobre Iker. Als peus de Forgas forçar els penals. El seu llançament ha sortit molt desviat.

Piqué ha esperonat als jugadors després del partit. Malgrat el resultat ha marxat content.

El proper diumenge arribarà l'hora de la veritat. Primer partit de lliga al camp de l'Espanyol B.

Imatge: Guillem Casal