El FC Andorra comença la pretemporada guanyant un segona A amb un gol d'Izan

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra comença la temporada amb força. Triomf de l'equip de Nacho Castro contra el Centre d'Esports Sabadell, un equip de categoria superior, en el primer partit de pretemporada. El duel amistós es va disputar a la Vall d'en Bas i es va decidir en els darrers minuts amb un únic gol del jove jugador andorrà Izan.

El Futbol Club Andorra obria aquest dimecres la pretemporada contra un dels equips de moda d'aquest estiu. El Sabadell acaba d'aconseguir un brillant ascens a segona A després de deixar-ne fora el Barça B, entre d'altres, al play-off d'ascens. Aquest dimecres però, a la Vall d'en Bas els d'Antonio Hidalgo no van poder plasmar sobre el terreny de joc la seva teòrica superioritat.

L'equip arlequinat va dominar el joc a la primera part contra un Andorra que estrenava tercer equipament. Amb tot els de Nacho Castro van gaudir de les millors ocasions com aquesta de Ballarín, un dels fitxatges.

Al descans es va arribar amb empat a zero. A la segona part, vall de canvis, circumstància que va pair millor l'Andorra. Els tricolors van estar a punt de marcar amb aquesta bona acció de Bover i doble ocasió per a Iker. El premi va arribar a 10 minuts del final. Passada de Casadesús i gol d'Izan. El jove jugador andorrà va donar la victòria. Ell, i Bañuz, que va evitar l'empat amb una gran aturada als darrers instants.

"Estic molt satisfet del que hem treballat aquestes dues o tres setmanes, de la fase defensiva. L'equip va estar molt bé. Contra un equip de superior categoria vam concedir molt poc", destacava l'entrenador, Nacho Castro.

El FC Andorra s'estrenarà aquest dissabte a Prada de Moles. Serà a les 5 de la tarda contra el Martorell, de primera catalana.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: XTVL

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.