L'FC Andorra continua reforçant-se per buscar l'ascens aquesta mateixa temporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra continua la política de reforçar la plantilla per intentar fer el salt ja aquesta temporada a tercera divisió. Els tricolors estan a punt de tancar el fitxatge del davanter Ernest Forgas, provinent del Reus B, i ha incorporat el lateral Oriol Dot. A més ha tancat el retorn dels internacionals Joan Cervós i Claudi Bové. La direcció tècnica busca més reforços.

Els entrenadors Gabri i Albert Jorquera estan a punt de tenir el davanter que resolgui les mancances de gol de l'Andorra. Es tracta d'Ernest Forgas, de 25 anys, tercer màxim golejador de tercera divisió amb 9 gols amb el filial del Reus i amb experiència al futbol català. A les imatges, el veiem anotant l'empat a un en el partit que va enfrontar els reusencs contra el Sants. El mateix perfil té una altra incorporació, el lateral dret Oriol Dot, que ja ha entrenat a les ordres dels tècnics. La temporada passada va jugar al Cerceda, de segona divisió B.

A més l'Andorra ha repatriat dos joves internacionals, Joan Cervós i Claudi Bové. El primer va jugar la temporada passada amb els tricolors i aquesta havia iniciat una nova etapa al Santboià de tercera divisió. La mala situació dels de Sant Boi, penúltims, ha portat el jugador a acceptar l'oferta andorrana. A tercera, Cervós ha jugat 14 partits. Bové arriba procedent del Fontsanta Fatjó, de segona catalana. Pot jugar d'interior o de lateral i és internacional sub-21.

Quan es tanqui el fitxatge de Forgas, l'Andorra haurà incorporat vuit jugadors per al nou projecte que lideren des de la banqueta Gabri i Jorquera. Els club busca un porter i un migcampista, d'origen argentí. I no es descarten més novetats

Informa: Sergi Cano
Imatges: XTVL-Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.