El FC Andorra davant el test més dur del que portem de pretemporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra torna a l'acció aquesta tarda. Ho farà per primera vegada aquesta temporada contra un equip de Segona B. Andorra i Lleida Esportiu es jugaran una plaça a la tercera ronda de la Copa Catalunya.

Imatges del darrer entrenament del Futbol Club Andorra a Prada de Moles. Els tricolors acumulen dos partits i dues setmanes de treball en el que portem de pretemporada.

Ha estat un inici atípic amb més partits oficials que amistosos.

Malgrat patir en els darrers minuts l'equip va donar una bona imatge contra el Terrassa.

Es va mantenir un ordre defensiu i en atac els tricolors mantenen la seva filosofia encara amb molts jugadors de l'any passat.

Sense baixes per al partit un dels principals atractius avui serà veure els dos darrers fitxatges, el lateral dret Miguel Loureiro i el porter Miguel Bañuz.

Al davant tindran per primera vegada aquesta pretemporada tot un Segona B. Un Lleida que sempre entra a les travesses per pujar de categoria.

L'Andorra ha cedit dos minibusos al Lleida per poder creuar per la frontera espanyola. La segona ronda de la Copa Catalunya es decidirà a partit únic a les set de la tarda a Prada de Moles.

Informa i Imatge: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.