El FC Andorra jugarà la primera ronda de la Copa del Rei i serà contra un equip de primera

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra jugarà la primera ronda de la Copa del Rei, després de superar l'Andratx per 3 gols a 0. Els tricolors esperen un rival de primera divisió que sortirà del sorteig que es realitzarà aquest diumenge.

La Copa del Rei ha tornat 24 anys després a Andorra i ho ha fet per la porta gran. El conjunt dirigit per Gabri Garcia ha superat l'Andratx en la fase prèvia de la competició per 3 gols a 0. Tal com va avançar el tècnic tricolor, l'onze inicial ha presentat força rotacions amb el debut d'homes com Iker Goujon i Miguel Bañuz. A més, jugadors amb pocs minuts com Pinga, Dot o Pachón han sortit d'inici.

Precisament, aquest darrer ha estat l'encarregat d'obrir la llauna al minut 4, després d'una passada a l'espai de Gaffoor. El davanter ha batut Erik amb un xut encreuat.

Passats els deu primers minuts, Pinga ha disposat d'un 1 contra 1 que no ha sabut materialitzar.

L'Andratx no s'ha fet enrere i ha forçat Bañuz a intervenir. El porter s'ha mostrat segur tot el partit, en el seu primer duel com a tricolor.

Al 31, novament, Pinga ha estavellat una pilota al pal després d'una galopada. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans.

El pas per vestuaris ha activat els de Gabri Garcia i al minut 59, Ruben Bover feia el segon de la tarda amb aquesta jugada individual.

Poc després, Víctor Casadesús ha gaudit de la sentència, però el seu xut l'ha aturat Erik.

Els tricolors han controlat l'esfèric en tot moment i un dels debutants, Iker, ha pogut sentenciar amb aquest xut que sortia per sobre del travesser després d'un refús.

En la jugada posterior, Adrià Vilanova feia el tercer i definitiu en aprofitar una pilota morta sobre la línia de gol al minut 82. Al final, 3 a 0 i el bitllet per la primera ronda sota el braç.

El sorteig de la primera ronda serà aquest diumenge a les 12:30 hores, just al mateix moment que els tricolors disputen el seu partit a Prada de Moles contra l'Ebro. El rival serà un equip de primera divisió i ja sonen algunes preferències, per exemple el Sevilla o l'Espanyol, per a Miguel Bañuz.

L'eliminatòria es disputarà entre el 17,18 o 19 de desembre.

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.