El FC Andorra ofereix abonaments a segona divisió a partir de 60 euros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra ha engegat la campanya d'abonaments amb l'assignació d'un seient per a cada abonat com a novetat. Els preus aniran de 60 a 165 euros, un fet que els converteix en els més assequibles de la categoria.

El debut a segona divisió espanyola per part del FC Andorra està generant molta expectació i el club ha iniciat la campanya d'abonaments aquest dimecres amb el lema 'Somia en gran'.

Tot i l'ascens de categoria, els tricolors aposten per preus assequibles que aniran de 165 euros el més car a 60 el més econòmic. Aquest fet és significatiu, ja que seran les tarifes més econòmiques de tota la segona divisió. 

La novetat arribarà en l'assignació de seient per a cada abonat, un fet obligatori segons la normativa de la Liga, i tornarà la possibilitat de disposar d'un carnet físic. L'Estadi Nacional es dividirà en zones que inclouran els gols, la tribuna central i la tribuna lateral. A més, hi haurà una tarifa reduïda per a menors de 18 anys i més grans de 65. Per facilitar la compra, el club també ha activat un punt presencial a les oficines de MoraBanc per fer-ho.

La celebració del 80è aniversari de l'entitat també estarà acompanyada d'un lot de benvinguda per animar l'equip.



Informa: Joel Romero
Imatge: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.