El FC Andorra es posa a punt a l'estadi Comunal Joan Samarra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En quinze dies arriba el debut del Futbol Club Andorra a segona. L'equip ultimarà aquí la preparació, a la nova gespa de l'estadi Comunal Joan Samarra. 

El FC Andorra encara la recta final de la pretemporada, després de les estades a Múrcia i Girona. Ha tornat a la feina  a l'estadi Comunal Joan Samarra amb la nova gespa tot just pensant en l'inici de lliga el 15 d'agost contra l'Oviedo".

La calor ha estat el convidat en la sessió d'aquest dimarts al matí, en un entrenament que ha servit d'introducció al país per a les cares noves.

Tot i ser pretemporada, la pilota és la clara protagonista i s'ha vist un Eder Sarabia molt actiu en tot moment. Un dels reptes que haurà de resoldre el tècnic és la porteria. Raúl Lizoain, Nico Ratti i Marc Vidal lluiten per una posició, amb els dos primers com a principals candidats. Tot i això, Lizoain va deixar alguns dubtes en la sortida de pilota amb els peus i aquesta pot ser la millor carta per la titularitat de Ratti.

Qui assumirà més galons aquesta temporada és Carlos Martínez. El davanter mataroní serà un dels nous capitans aquest curs i els seus gols seran vitals per garantir la permanència.

El pròxim amistós dels tricolors arribarà dimecres a les set de la tarda contra el filial del Barça al Johan Cruyff

Informa: Joel Romero
Imatges: Andreij Cristancho

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.