El FC Andorra es prepara per estrenar la temporada com a equip de segona B

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra obre dimarts a la tarda la temporada. A més ho farà amb un partit oficial. Primera eliminatòria de la Copa Catalunya a Prada de Moles, a partit únic, contra el Terrassa, de tercera.

Darrer entrenament del Futbol Club Andorra a Prada de Moles. No és una sessió qualsevol, és l'última abans de l'estrena com a equip de segona B a la Copa Catalunya.

Una de les tasques dels tècnics aquests dies haurà estat mentalitzar els jugadors del canvi de categoria. De la nit al dia l'Andorra ha passat de ser un equip de primera catalana a ser un equip professional de segona B.

Els nous fitxatges ajudaran a gestionar aquest canvi. Jugadors com Miguel Palanca o Javi Martos han de ser importants en el nou projecte. Fixatges de resultat immediat. 

El Terrassa, de tercera, va derrotar a la final el Badalona, primer rival a casa de l'Andorra en el retorn a segona B. El rival de demà arribarà més rodat després de la reeixida participació al torneig dels històrics. David Corominas va ser escollit millor jugador del torneig i Sergi Arranz va ser-ne el màxim golejador, amb 4 dianes.

El duel contra el Terrassa serà a partit únic i es jugarà dimarts a les 19h a Prada de Moles. En cas de victòria l'Andorra jugaria la segona eliminatòria diumenge contra el Lleida de nou a Prada de Moles.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Guillem Casal

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.