El FC Andorra presenta Raúl Lizoain i espera 8 o 9 fitxatges més

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dia de presentació al Futbol Club Andorra. El porter Raúl Lizoain reconeix que l'ambició tricolor és la principal motivació per aterrar al país, tot i que no s'ha mullat sobre si es veu titular. Lizoain ha estat el primer fitxatge, però el director esportiu, Jaume Nogués, ha confirmat que n'hi haurà vuit o nou més.

Raúl Lizoain ha lluït per primera vegada la samarreta tricolor, després de confirmar-se el fitxatge provinent del Mirandes. El porter admet que l'ambició del projecte ha estat clau.

"Era un lloc que m'atreia tant pel país com pel club i el que em va comentar Eder va ser el que em va acabar de convèncer, l'ambició i les ganes de créixer", ha remarcat. 

Per a la direcció esportiva, Lizoain era la primera opció. La competició serà ferotge amb Nico Ratti i l'arribada de Marc Vidal. Ell evita mullar-se sobre qui serà titular. "Jo vinc a competir, primer amb mi mateixa, i a aportar l'experiència que tinc".

De moment, l'Andorra ja ha tancat sis incorporacions, però n'hi haurà unes quantes més. Segons el director esportiu del club, Jaume Nogués, fins a vuit o nou. 

Pel que fa a les sortides, les pròximes setmanes hi haurà novetats. Nogués ha confirmat que tots els jugadors viatjaran a la primera part de la pretemporada aquest dimecres a Múrcia. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.