El FC Andorra es reforça amb Sidibé i Gaffoor abans del debut a segona B

El Futbol Club Andorra es continua reforçant per afrontar amb les màximes garanties el doble ascens de categoria. Els tricolors han fet oficial el fitxatge de l'extrem esquerre malià Moussa Sidibé i tenen tancada la incorporació del defensa central francès Mickaël Gaffoor.

Amb Sidibé i Gaffoor són ja 10 les cares noves dels tricolors, que diumenge van quedar eliminats de la Copa Catalunya després de perdre contra el Prat a Prada de Moles.

Sidibé, de 24 anys i internacional sub-21 amb Mali, aportarà desequilibri per la banda i gol. La temporada passada va anotar 11 dianes en 39 partits amb el Llagostera i va ser peça clau en l'ascens dels gironins a segona B.

El francès Gaffoor, per la seva banda, és un central força experimentat, de 32 anys. Arriba procedent de l'Omonia Nicòsia xipriota i acumula una llarga experiència a la segona A espanyola, a les files de l'Albacete, Mirandès, Guadalajara i Numància.

Els tricolors, que encara podrien incorporar un o dos jugadors més, debutaran diumenge a segona B al camp de l'Espanyol B.  

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.