El FC Andorra tanca un desembre gairebé perfecte

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra ha tancat l'any de la millor manera possible. Els tricolors encadenen quatre victòries consecutives en lliga i marxen de vacances amb els deures fets.

L'Atlético Sanluqueño va arribar a l'Estadi Nacional com un dels millors visitants de la competició, tot i que des d'un bon inici va veure com l'Andorra els passava per sobre.

Els d'Eder Sarabia van afrontar el darrer partit de l'any amb ganes de treure's el mal gust de boca que va deixar l'eliminatòria de Copa i així va ser. Els tricolors tanquen el 2021 amb una victòria clara per 2 a 0.

El tècnic valora amb un excel·lent a aquest inici de lliga, "al marge de la classificació". L'Andorra ha realitzat un mes de desembre immaculat en lliga, amb tres triomfs, 12 gols a favor i només 2 en contra.

Xifres contundents que mostren el gran estat de forma de l'equip, que s'ha guanyat unes vacances, per "agafar forces i tornar amb l'ambició de no parar", comenta Sarabia. Per al jugador Àlex Pastor l'equip es troba en un gran moment de forma i creu que "tornarem de les vacances igual de bé". 

 Els tricolors acaben el 2021 amb 31 punts i un balanç de 9 victòries, 4 empats i 4 derrotes.

Informa: Joel Romero
Imatges: Footters

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.