El FC Andorra tanca la primera volta amb una nota alta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra obrirà la segona volta de la lliga aquest diumenge contra el Llagostera. El tècnic Nacho Castro valora positivament la marató de partits que han viscut els tricolors els darrers dies.

Aquest diumenge el FC Andorra disputarà el quart partit en 12 dies, una autèntica marató de partits que han saldat amb una victòria, un empat i una derrota, de moment. Aquest bagatge permet als tricolors tancar la primera volta tercers a la classificació amb 16 punts.

L'entrenador Nacho Castro ha lamentat no haver pogut aconseguir els tres punts al Prat, ja que hauria suposat "una diferència molt important respecte a la resta d'equips". Malgrat tot, l'equip ha acabat la primera volta en llocs de playoff d'ascens, en una competició "molt exigent".

La solidesa defensiva ha estat el factor determinant per als de Castro, ja que els darrers 5 partits només han encaixat 2 gols. La fortalesa al darrere no ha anat acompanyada de l'efectivitat ofensiva. Aquest aspecte és un dels trets a millorar aquesta segona volta. Ara, l'Andorra té 10 compromisos per endavant per assolir l'objectiu de situar-se a les posicions que donen accés a la fase d'ascens.

El primer dels partits arribarà aquest diumenge a les cinc de la tarda contra el Llagostera, a Prada de Moles.

Informa: Joel Romero
Imatges: J.Romero/Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.