El FC Andorra torna a l'activitat amb la il·lusió de preparar la Copa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra ha tornat aquest dilluns als entrenaments després de deixar enrere els casos positius per la Covid-19. La preocupació ara és recuperar la forma física a contrarellotge per afrontar amb garanties els dos darrers compromisos de l'any.

L'activitat ha tornat aquest dilluns al matí a Prada de Moles després de la pausa obligada per la Covid-19.

Setze casos positius, entre jugadors i cos tècnic, van obligar a ajornar els dos darrers partits del Futbol Club Andorra, contra el Prat i el Badalona. Aquest cap de setmana toca descans per calendari i els tricolors creuen que això pot ajudar a recuperar la forma "i a començar de zero" després de "15 dies parats en què s'ha perdut molta forma física", assenyala el capità, Rubén Bover, conscient que "tornar a agafar el ritme costarà"

El vestidor és conscient que aquestes tres setmanes sense jugar faran afrontar sense ritme de partits els dos últims compromisos de l'any, dimecres 16 a la Copa contra el Burgos i quatre dies després a la lliga davant l'Hospitalet. "No podrem estar al 100% però les ganes són un al·licient a favor nostre que ens pot donar una empenta", afegeix el capità.

Amb menys energia, però moltes ganes de tornar, l'Andorra fa pinya per sortir més reforçat com a grup després de l'aturada. 

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí / Cedides per FC Andorra

 

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.