El FC Andorra viatja a la Rioja on espera superar la primera eliminatòria de la Copa del Rei

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra ha marxat aquest dilluns al matí cap a la Rioja on dimarts s'enfrontarà al Náxara, de segona federació, en la primera eliminatòria de Copa a partit únic.

L'equip canvia de competició i d'esfèrica, ara amb el logo de la Copa del Rei. El darrer entrenament al país va ser diumenge a la tarda just abans de la nevada.

Els tricolors han marxat a primera hora cap a la Rioja. Dimarts a dos quarts de set de la tarda jugaran contra el Náxara la primera eliminatòria de Copa. L'entrenament al camp del Club Deportivo Cenicero serà l'última sessió abans del partit. El porter Josele espera la seva oportunitat a la Copa, una competició que motiva els jugadors.

El Náxara no està fent una bona temporada i ocupa posicions de descens a segona RFEF. El principal enemic per a l'Andorra serà el peculiar estadi de la Salera, petit i en un bosc. Els tricolors s'hauran d'adaptar a un terreny en males condicions.

Informa: Cesc Sanjuan

Imatge: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.