El FC Andorra vol guanyar el Linense i pispar-li la plaça de play off d'ascens

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra intentarà una setmana més l'assalt a les posicions de promoció d'ascens. Per aconseguir-ho cal derrotar el Linense, precisament l'equip que ocupa la cinquena plaça, l'última que dona opció d'ascens a la Lliga Smartbank.

Aquesta temporada quan el FC Andorra ha tingut les posicions de promoció d'ascens a l'abast ha fallat. L'última ocasió va ser en el partit contra l'Alcoià. Derrota a casa i gerra d'aigua freda.

El triomf al camp del Sabadell torna a deixar l'equip en situació d'estar per primera vegada dintre les cinc primeres places. El Linense és precisament cinquè a la taula amb dos punts més que l'Andorra.

Riverola és baixa per sanció i Pedraza per lesió. Sarabia recupera Rubèn Enri i Roger Riera. El duel, demà a les cinc de la tarda al Nacional, si la neu ho permet.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.