L'FC Andorra vol tornar a assaborir una victòria fora de casa contra el Badalona

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra vol tornar a assaborir una victòria fora de casa. Un triomf a Badalona, un dels equips més en forma del campionat, molt probablement els tornaria a situar en una zona de play-off que tenen a tocar. Carlos Martínez podria debutar diumenge amb l'equip tricolor.

L'FC Andorra va sortir dimecres de les posicions de play-off per la victòria del Barça B contra el Badalona, proper rival dels tricolors. Malgrat aquesta darrera derrota els del Barcelonès són un dels equips més en forma de la categoria i acumulaven cinc partits sense perdre.

Després de la dura derrota a casa contra l'Espanyol B, el FC Andorra vol curar les ferides a Badalona, en una setmana històrica per a l'equip català que diumenge rebrà el Granada a la Copa del Rei. L'equip de Gabri no guanya fora de casa des del 22 de setembre, sis partits en total.

Forgas és l'única baixa per al partit. El darrer fitxatge, el també golejador, Carlos Martínez podria debutar contra el Badalona, el duel es jugarà diumenge a les 17 h de la tarda.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Xabier Moreira

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.