El FC Andorra comença amb bon peu la lluita pel play-off però té encara 5 finals per davant

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A la cua de la classificació, el FC Andorra necessitava imperiosament començar la segona fase amb victòria si volia seguir mantenint aspiracions de play-off. El triomf contra el líder omple de confiança un equip que només pensa partit a partit. Queden cinc finals.

Nico Ratti va ser l'home del partit, les aturades del porter format a les categories inferiors del club, van permetre a l'equip mantenir la porteria a zero. Ratti també ajuda i molt en la construcció del joc, la seva habilitat amb la pilota permet tenir superioritat quan el rival pressiona.

Ratti va destacar a la porteria i Carlos Martínez, en punta. El davanter suma dotze gols a la lliga, la majoria decisius com el de diumenge. El màxim golejador del grup 3 creu que a l'equip li ha vingut bé treure's la pressió de sobre.

A la defensa, Gaffoor ha recuperat la seva millor versió. Contra el líder només valia la victòria si es volien tenir aspiracions.

Els resultats de la jornada han afavorit l'Andorra. Els d'Eder Sarabia pugen a la cinquena posició. La tercera plaça no està lluny i la quarta que també pot donar l'accés al play-off és a tocar.

El proper rival, el Vila-real B, és el cuer, però els groguets són un equip molt perillós. En la primera jornada tenien el partit guanyat al camp del Nàstic però aquest gol del porter tarragoní en el temps afegit va deixar el partit en empat.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.