L'FC Andorra confirma la baixa de cinc jugadors

Continuen les notícies del Futbol Club Andorra. L'entitat ha fet oficial aquest diumenge la rescissió de contracte de cinc jugadors i els tècnics, Richard Imbernón i Josep Linares.

Mitjançant un comunicat a les xarxes socials, el club ha anunciat que no seguiran al club Joel Martínez, Miki del Castillo, Miqui Torres, Josep Balletbó i Roberto Gomes. En el cas de Balletbó i de Gomes han disputat 8 partits aquesta temporada. Joel i del Castillo han jugat 7 i 6 partits, respectivament.

Pel que a fa Torres, només n'ha jugat 4 dels 16 partits del que portem de lliga. L'entitat ha agraït la seva dedicació i ha desitjat sort als jugadors. El club, que les darreres setmanes ha tancat 3 incorporacions, encara preveu tancar-ne tres més. Actualment, l'equip disposa de 20 fitxes.

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.