Fede Bessone arriba a la banqueta de l'Inter d'Escaldes amb ganes de continuar la brillant trajectòria de l'equip

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Fede Bessone fa dies que treballa en la direcció de l'Inter d'Escaldes. Arriba a la banqueta com a entrenador novell i amb ganes de continuar la trajectòria brillant dels escaldencs de les dues últimes temporades. El club no ha tancat encara la plantilla.

Fede Bessone ja s'ha acostumat al pas al costat que ha fet. Del terreny de joc a la banqueta de l'Inter d'Escaldes. Arriba amb il·lusió i agraït al club que li ha permès seguir vinculat al futbol.

Ho farà com a primera espasa en una entitat acostumada a celebrar títols els últims anys. Tot i que "per a mi és un repte", el tècnic no creu que l'obligació de seguir guanyant li suposi una pressió afegida: "vinc amb moltes ganes i il·lusió, però no penso en la pressió".  Aquesta és la seva primera experiència com a entrenador, "però tinc ganes de fer-ho bé i créixer". 

Bessone agafa un Inter que s'ha reforçat amb l'internacional Txus Rubio i el porter Jesús Coca, però ha perdut una peça important al mig del camp com Marc Pujol.

La plantilla encara no està tancada, però Bessone es troba molt satisfet "amb els jugadors que tinc" i que han aconseguit ser els campions els darrers dos anys. "Som els que som i estic molt content". 

El nou Inter de Fede Bessone s'estrenarà en partit oficial el 12 de setembre en el partit de la supercopa contra l'Unió Esportiva Sant Julià, a l'Estadi Nacional.

Informa: Joan López-Sergi Cano
Imatges cedides: Inter d'Escaldes
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.