La Federació d'Atletisme assegura que es comptava amb Guri i lamenta la seva marxa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president de la Federació d´Atletisme, Bernat Vilella, lamenta que Clàudia Guri hagi decidit deixar l'alta competició. Davant les crítiques de la saltadora, assegura que la junta tracta tothom igual.

A la directiva de la federació li agradaria que Guri tornés, però respecta la decisió de l'atleta. "Ens sap molt greu la decisió que ha pres, però li donem el màxim suport a que pugui anar al bàsquet i pugui triomfar en l'esport que ella cregui", assegura el president, Bernat Vilella.

La saltadora s'ha mostrat decebuda amb la federació, on assegura que hi ha massa personalismes. El president diu que s'intenta ser equànime. "Hem apostat per tots els atletes de la federació", insisteix Vilella.

Guri s'ha mostrat decebuda per no haver obtingut beca de Solidaritat Olímpica. Vilella assegura que s'ha comptat amb ella, però ha decidit el Comitè Olímpic. Revela que "vam apostar per ella igual que pel Pol (Moya) i pel Nahuel (Carabaña), perquè creiem que eren i són els tres atletes capaços de poder fer una mínima olímpica el 2020".

La saltadora tornarà al bàsquet, ara en modalitat 3x3. L'atletisme perd una dels competidors més destacats del moment.

Informa: David Domingo / Marc Guadilla
Imatges: Cristina Jubete

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.