La Federació d'Atletisme buscarà un parell de medalles al Míting dels Petits Estats de Malta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La delegació andorrana d'atletisme ha posat rumb a Malta per disputar el Míting dels Petits Estats. L'objectiu de la federació serà guanyar un parell de medalles amb la vista posada als Jocs de l'any vinent.

Sis atletes participaran al Míting dels Petits Estats de Malta aquest cap de setmana. Nahuel Carabaña i Pol Moya no hi estaran, però la federació és ambiciosa i espera sumar algun metall.

Així ho ha confirmat el director tècnic de la Federació Andorra d'Atletisme, Kevin Poulet. "Jo crec que hi ha dos o tres atletes que poden estar a prop de les medalles. Carles Gómez hi podria ser i Miquel Vílchez podria ser un dels que estigui més a prop".

Precisament, Vílchez arriba en bona forma després d'un inici per sota dels objectius. "Arribem bé al míting amb moltes ganes de competir i amb molta il·lusió. És una competició marcada des del principi. Penso que la medalla pot estar per sobre de 4,80". 

Pel que fa a l'atleta Pau Blasi, el director ha comentat que espera que quedi entre els 8 primers. Respecte a l'atletisme femení, Poulet aspira que Xènia Mourelo, Aina Cinca i Cristina Martins facin marca personal. 

La competició s'engegarà aquest dissabte i servirà de preàmbul per als Jocs dels Petits Estats que es disputaran al mateix país l'any vinent. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.