La Federació d'Atletisme enviarà 13 atletes a la Copa d'Europa de Nacions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra participarà al Campionat d'Europa de Nacions de tercera divisió amb 13 atletes. Pol Moya i Nahuel Carabaña seran els estilets de la delegació que competirà el 10 i 11 d'agost a Macedònia.

La capital de Macedònia, Skopje, acollirà la Copa d'Europa de Nacions corresponent a la tercera divisió.

Des de la Federació d'Atletisme s'ha decidit enviar-hi 13 atletes que competiran pràcticament en totes les disciplines. Es tracta d'una competició per equips sense medalles, tot i això Pol Moya en 800 metres, Nahuel Carabaña en 3.000 obstacles i Miquel Vílchez en perxa, tenen opció d'estar entre els tres primers.

En velocitat, Mike de Sa i Carla Marsol competiran en 100 metres. Marsol, que va participar al Festival Olímpic de la Joventut d'Europa, també correrà en 200. Una prova on estarà present Arnau Roig. Bruna Luque disputarà el 400 metres tanca i el 400, on també hi haurà Pau Blasi. En distàncies llargues, Carles Gómez en 1.500 i Toni Bernadó en 5.000 metres completaran l'equip. En salt de llargada, els representants seran Vílchez i Alba Suárez.

En les proves per equips. El 4x100 masculí estarà format per Blasi, De Sa, Vílchez i Roig. El femení, per Suárez, Marsol, Luque i Cerezo. En el 4x400 metres, l'equip femení serà el mateix i el masculí encara no esta tancat, tot i que els inscrits són Carabaña, Moya, Vílchez, Gómez i Blasi.

Kevin Poulet i Joan Ramon Moya seran els tècnics de la federació. La delegació viatjarà dijous vinent cap a Macedònia i el cap de setmana del 10 i 11 d'agost es disputarà el campionat.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.