La federació espera que el Campionat del Món de triatló d'hivern sigui un impuls per a aquest esport a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Campionat del Món de triatló d'hivern del març vinent, emmarcat en l'Andorra Multisport Festival, ha estat molt ben rebut per la Federació de Triatló. L'entitat confia que suposi un fort impuls per a aquesta modalitat que té uns 300 practicants a Andorra.

El Mundial de triatló d'hivern, del 19 al 21 de març a la cota 2.000 de Naturlàndia, serà el tret de sortida a un any amb més protagonisme que mai per al triatló. La participació d'esportistes del país a la cita inaugural de l'Andorra Multisports Festival, que inclourà cursa a peu sobre neu, btt i esquí nòrdic, és, a hores d'ara, una incògnita. El president de la Federació de Triatló recorda que a Andorra no s'ha fet mai, però creu que els atletes de casa "voldran participar-hi".

La jove Federació Andorrana ha estat admesa recentment per la Internacional i els practicants del país, la majoria integrants dels clubs Triatló Andorra i Triatló Serradells, podran competir amb llicència andorrana.

L'Andorra Multisport Festival ha inclòs dos triatlons entre les cinc cites del programa. La Federació espera que això suposi un punt d'inflexió per a la modalitat i que s'impulsi la base.

Un dels objectius és que l'Ironman 70.3 previst per al juliol, i la distància esprint si s'hi afegeix, siguin puntuables per a la futura Copa d'Andorra de triatló i alhora esdevinguin Campionat d'Andorra de la disciplina.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Romagosa / Cedides per Asiago Winter Triathlon World Championships Local Organizing Committee

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.