La federació esportiva special olympics andorra participa al campionat de catalunya de natació

La federació esportiva Special Olympics Andorra prendrà part al Campionat de Catalunya de Natació, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual. La competició tindrà lloc el diumenge 22 de gener, a les instal·lacions del Club de Natació Lloret de Mar.

En total hi competiran prop d'uns 220 atletes, 16 dels quals seran de la delegació andorrana. El principal objectiu és contribuir a la integració social dels atletes, així com a l’organització i la seva participació en esdeveniments nacionals i internacionals d’aquestes característiques. 

Es tracta d’una iniciativa que té com a missió la integració en la societat de les persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual, en condicions d’igualtat amb la resta de ciutadans, a través de l’esport. La pràctica esportiva és una via de desenvolupament personal i social, que millora la qualitat de vida i engresca en la superació personal.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.