Proves PCR obligatòries a tots els equips de Segona B abans dels partits

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació Espanyola de Futbol i l'EuroCup de bàsquet han actualitzat els protocols d'actuació sobre la Covid-19. Les proves PCR seran obligatòries a Segona B abans de cada jornada i, en la competició europea, si un equip no disposa de vuit jugadors, s'haurà de reprogramar el partit fins a tres vegades i no donar-lo per perdut per 0-20.

L'Associació de Futbolistes Espanyols i la Federació de Futbol han arribat a un acord que obliga els clubs de segona divisió B, entre el quals el Futbol Club Andorra, a fer obilgatòriament proves PCR a tots els jugadors abans de cada partit.

Els tests es faran entre 72 i 48 hores abans de l'hora prevista per jugar. La Federació comprarà les proves i les distribuirà als clubs.  L'Andorra ja feia els tests per iniciativa pròpia.

D'altra banda, l'FC Andorra ha confirmat que el partit d'aquest dissabte contra l'Espanyol B es jugarà a porta tancada.

Canvis en el protocol de l'Eurocup per reprogramar partits

Pel que fa a l'EuroCup, que disputa el MoraBanc Andorra, l'organització ha decidit que, si un equip no disposa de vuit jugadors o té la plantilla en quarantena per la Covid-19, els partits que hagin de jugar es reprogramin fins a tres vegades si hi ha dates i no es donin per perduts per 0 a 20 com fins ara.

Només en cas que no sigui possible l'ajornament, l'equip que va provocar la suspensió perdrà el partit als despatxos.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu-XTVL-DAZN     

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.