La Federació de Motociclisme treballa per assegurar la visita del Mundial de trial outdoor i indoor l'any que ve

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació de Motociclisme vol acollir dues proves mundialistes de trial la temporada vinent. L'entitat vol recuperar una cita del campionat outdoor i l'X-Trial, que ja va fer-se al país enguany.

Andorra tornarà a ser escenari de l'elit del trial novament. La Federació de Motociclisme té força perfilades les proves del campionat del món a l'aire lliure i l'X-Trial per a la temporada vinent. 

En el cas del Mundial outdoor, el canvi de promotor ha impulsat la candidatura andorrana, després que l'any passat no es fes. Sant Julià de Lòria acolliria una setantena dels millors pilots de trial del panorama internacional. "L'organització del Campionat del Món la torna a portar al federació internacional, perquè hi va anar malament amb l'anterior promotor. Amb aquestes condicions, hem demanat tornar a organitzar-ho. Tot apunta que hi hauria la possibilitat o al juny o al setembre. Hem demanat totes les categories: masculines, femenines i també el trial elèctric", avança la presidenta de la FMA, Natàlia Gallego.

L'altra gran cita mundialista serà l'X-trial. L'experiència d'enguany ha servit d'esperó perquè la federació opti a organitzar-ho per segon any consecutiu. El promotor, 2Play, ha vingut a veure la federació andorrana, que ja s'ha trobat amb el comú d'Andorra la Vella. El comú està disposat a repetir-ho i la federació negocia ara el patrocini amb Andorra Turisme. "Gairebé podem dir que ho tenim ja tancat per a l'abril", assegura Gallego.

Pel que fa al 3 Nacions, la prova entre França, Espanya i Andorra, la previsió és que s'organitzi a França, després de la primera experiència andorrana d'enguany.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu-Guillem Casal

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.