La Federació de Rugbi demana a Esports no retirar la resta de la subvenció pels partits ajornats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president de la Federació Andorrana de Rugbi, David Ferré, s'avança i diu al Govern que no seria just que es retirés la subvenció no executada d'aquest any pels partits ajornats, ja que l'any vinent tindran més despesa. Ho ha dit aquest dijous en la presentació de l'equipament de la base.

Un any més, els petits isards tindran el patrocini del Vallbanc. Aquest dijous s'han presentat les noves samarretes que lluiran prop d'un centenar de nens i nenes d'entre 6 i 14 anys.

A la taula també hi havia la samarreta feta expressament per al torneig de Mònaco que enguany no han pogut jugar, però el Principat monegasc els ha assegurat que el de l'any vinent serà més internacional que mai.

Pel que fa als calendaris internacionals, tot i que Rugbi Europa pagués els PCR,  la junta ha decidit anul·lar els partits de novembre i desembre que es juguin a Andorra i disputar-los entre març i abril de 2021 per responsabilitat. Això té un dany col·lateral: el risc que el ministeri d'Esports retiri el sobrant de la subvenció en concepte dels partits no jugats.

Amb tot, Ferré alerta que són diners que necessitaran l'any vinent perquè hi haurà més despesa. Per això ja ha posat sobre avís el ministeri.  Si no es jugués, seria una temporada en blanc per als Isards.

Finalment, Ferré ha indicat que cal deixar jugar els esportistes no professionals. Creu que hi ha molts equips en risc i que, si no es disputa la competició, podrien desaparèixer.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.