La Federació de Tennis Taula inicia etapa amb l'ambició de fer un pas endavant

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Lluís Rovira ha estat reelegit president de la Federació de Tennis Taula. Inicia un nou mandat de quatre anys en què vol que el seu esport faci un pas endavant. Treball a les escoles, base i projecció internacional d'Andorra com a país de tennis taula són els eixos que vol promoure. 

'Andorra, un país de tennis taula'. Aquest és l'objectiu que vol aconseguir la federació amb l'horitzó fixat en el 2024.

El reelegit Lluís Rovira es proposa que el tennis taula iniciï una nova etapa amb la promoció de la base com un dels punts forts. Per això tenen un projecte per introduir-lo a les escoles i que després els nous practicants es federin.

Crear un club a cada parròquia és un altre dels objectius. I posicionar Ordino com a parròquia del tennis taula. Internacionalment l'aposta és molt ambiciosa: organitzar a curt termini un Open amb la presència dels millors jugadors del món en les diverses categories i fer-ho periòdicament.   

Xavi Martínez ha estat nomenat seleccionador i compta amb el suport dels entrenadors Patrick Rodríguez i Jordi Martínez Álvarez.

Ordino és la base de operacions del programa de tecnificació, amb el jove Oriol Martínez com a màxim exponent. A més Andorra prepara un equip de veterans per competir quan la situació sanitària permeti confirmar les dates, explica Xavi Martínez. L'objectiu, diu, és participar al Campionat d'Europa i, fins i tot, al Campionat del Món.

La federació està creixent en nombre de llicències, tant en les categories de base com d'adults. A més també té un projecte per oferir activitats dirigides a la tercera edat.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.