La FIS veu "excel·lent" la proposta andorrana per acollir el Mundial d'esquí alpí el 2027

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació Internacional d'Esquí considera "excel·lent" la proposta d'Andorra per acollir el Campionat del Món d'esquí alpí el 2027. La delegació tricolor va presentar oficialment, dimarts, el contingut de la candidatura.

Des de la FIS van destacar l'alt nivell de detall durant la trobada feta telemàticament. La presentació andorrana va ser la darrera, després de les de Suïssa (Crans Montana), Alemanya (Garmisch-Partenkirchen) i Noruega (Narvik).

El director de la candidatura andorrana, David Hidalgo, ha posat en relleu que s'han analitzat "tots els aspectes operatius que conformen un esdeveniment d'aquestes dimensions perquè pugui tenir lloc més enllà del vessant exclusivament esportiu,  des del concepte d'esdeveniment, la part de gestió de les seus o l'organització del transport".

La decisió final arribarà al maig, en el congrés de Vilamoura, Portugal

Informa: Joel Romero
Imatge cedida: Grandvalira

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.