Folguera es mostra il·lusionat amb la nova etapa a Bèlgica 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Xavi Folguera es mostra il·lusionat després de confirmar el fitxatge pel Lindemans Aalst, de la lliga belga. El col·locador reconeix que aquests dies trobarà a faltar la presència del vòlei platja als Jocs dels Petits Estats de Malta.

El Lindemans Aalst serà el quart equip de la lliga belga per a Xavi Folguera, que canviarà per tercera vegada de país en un any, després de començar la temporada passada al Vòlei Palma, de la Superlliga espanyola, i acabar al Cambrais de França. “Al final és una lliga que ja conec, l’adaptació és zero. Conec gent i tinc força confiança amb l'entrenador. Quan em va arribar l'oportunitat no m’ho vaig plantejar gaire”, assegura el jugador.

Amb 34 anys, el col·locador només es planteja el futur temporada a temporada. 

L'absència del vòlei platja als Jocs dels Petits Estats de Malta li impedirà defensar l'or que s'havia penjat en les tres últimes edicions. Espera treure's l'espina a Andorra 2025. “Em fa ràbia no poder ser a Malta, perquè el vòlei platja sempre ha estat un esport referent als Jocs", expressa Folguera. Tot i aixi, no perd la il·lusió "de ser-hi el 2025".

Andorra 2025 tancarà la seva etapa amb les seleccions de vòlei platja i de pista, tot i que de moment no pensa en la retirada. 

Informa: Joan López 
Imatges: Eric Escabias i Arxiu RTVA 
Locució: Karen Gacusana

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.