El Freeride World Tour tornarà a Ordino Arcalís el febrer vinent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ordino Arcalís serà la tercera prova del Freeride World Tour, la competició forapista més important del món que aterrarà a Andorra entre el 4 i el 9 de febrer.

Un any més, el Freeride World Tour tornarà a Andorra. La setzena edició de la competició forapista tindrà cinc escenaris i Ordino Arcalís en serà un. Concretament el tercer. El calendari 2023 s'obrirà al Canadà entre el 13 i el 18 de gener i posteriorment el circuit es traslladarà a Europa, per recalar a Baqueira Beret. Arcalís, convertida en una seu permanent del Tour per les diferents possibilitats que ofereixen les seves muntanyes, acollirà la tercera cita, del 4 al 9 de febrer.

A partir d'aquí, el World Tour farà el tall per a les finals, que tindran lloc a Fieberbrunn, a Àustria, a mitjan març, amb dues mànegues. El circuit es tancarà amb la gran final, l'Xtreme Verbier, a Suïssa, del 25 de març al 2 d'abril. L'any passat, el Freeride World Tour va estrenar localització a Arcalís, amb les baixades per la cara sud-est del pic de les Planes. Hi va participar amb invitació l'andorrà Joan Aracil, que va patir una forta caiguda. El rider, molt motivat per a la nova temporada, confia poder rebre una altra wild card.   

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu-FWT     

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.