Reportatge: el futbol més genuí

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra i Special Olympics han posat en marxa recentment un nou equip per jugar la lliga Genuine, la competició que organitza LaLiga per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Els tricolors es van estrenar fa pocs dies amb la primera de les sis trobades de la temporada a Tarragona. Han volgut compatir amb nosaltres el record d'un cap de setmana inoblidable, però també una mostra genuïna de futbol i valors.

Cap dels integrants del Futbol Club Andorra de la lliga Genuine oblidarà fàcilment la primera trobada de la temporada a Tarragona. Va ser un cap de setmana molt intens de futbol, amb tres partits, contra l'Osca, l'Athletic Club i la Ponferradina. I sobretot, els protagonistes van fer bo el lema "Compartir abans que competir". 

Els jugadors de l'Andorra Genuine viuen cada partit i cada entrenament al pavelló de la Margineda amb una emoció única. 

El Futbol Club Andorra Genuine, com des de fa alguns anys el MoraBanc amb l'equip de capacitats especials, són un bon exemple de la implicació de les entitats del país per fer un esport més inclusiu. 

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro 
Locució: Sílvia Mestre 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.