El FWT es podria avançar a dijous si la nevada de dimecres és prou important

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ball de dates per l'edició del 2020 de la prova andorrana al Freeride World Tour. A dia d'avui fins i tot no es descarta avançar la prova a aquest dijous, però els darrers dies amb el 4 de març com a límit per disputar la competició també guanyen força amb l'arribada de més neu el cap de setmana. La prova s'ha presentat aquest dilluns a Barcelona.

Forma part de la disciplina i enguany no serà una excepció. Arcalís i el Freeride World Tour estaran mirant el cel els propers dies esperant el moment idoni per fer la prova. El principi i el final de la finestra entre el 28 de febrer i el 4 de març guanyen força sense descartar un possible avançament a aquest dijous. El director general, Nicholas Hale-Woods, explica que "pot nevar una mica dimecres o dijous i podríem tenir una finestra de bon temps divendres però no sabem si la neu serà suficient. Després d'això tenim més nevades però no sabem si tindrem un matí assolellat."

Andorra i Arcalís són els primers interessats a esperar el millor moment per fer la prova, la tercera del circuit mundial aquesta temporada. "És molt important pel rànquing dels riders; comencen a saber si estan al capdavant de la classificació o si la seva plaça al circuit mundial està en perill", preveu Hale-Woods.

Aymar Navarro ha estat present a la presentació i es troba molt recuperat de la caiguda al Canadà. "Han estat deu dies durs de molt treball per poder arribar bé a Andorra. Crec que puc fer una baixada al 100%", preveu.

De la seva banda, Núria Castan, debutant aquesta temporada al circuit mundial, aquesta vegada competirà a casa tot i que no creu que sigui un avantatge perquè les condicions del terreny són les mateixes per tots i s'hi han d'adaptar.

Al llarg d'aquesta setmana es farà una altra presentació a Andorra de la prova, veurem si amb data confirmada.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: XTVL/FWT

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.