Pas de gegant per passar al top-16

El MoraBanc ha recuperat sensacions després de la pallissa per gairebé 30 punts al Mònaco. El triomf permet als d'Ibon Navarro tenir pràcticament tancat el pas al top-16.

El conjunt dirigit per Ibon Navarro va sortir al Poliesportiu amb ganes de rescabalar-se després de tres derrotes consecutives. La segona millor anotació de la temporada i una defensa molt sòlida van ser les claus d'un partit que ha de servir d'esperó per al vestuari i cos tècnic tricolor. Les senyes d'identitat van veure's en la seva màxima esplendor amb una defensa que va convertir-se en el millor atac i un joc intens i ràpid que trencava el rival.

L'equip va corregir bona part dels mals endèmics que l'han acompanyat en aquest inici de temporada com la regularitat, la gran quantitat de pilotes perdudes i la circulació de pilota. I és que, a diferència d'altres partits els tricolors van sortir amb una marxa més després del pas per vestuaris i no van perdre pistonada en cap moment. A més, només van perdre 6 pilotes, 10 menys de les que perden de mitjana en competició europea. Per últim, la versió coral de l'equip pel que fa a l'anotació també va traduir-se en 21 assistències.

Els tricolors s'aproximen a les primeres posicions del grup. Una victòria la setmana vinent a Alemanya pràcticament garantiria la classificació per al top-16, atès que deixaria els d'Ibon Navarro amb 4 triomfs i el 'basket average' guanyat amb Mònaco i Ratiopharm. Ara, l'equip té el repte de donar continuïtat al joc aquest diumenge contra Movistar Estudiantes.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: Eurocup

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.