Gemma Mengual dirigeix dissabte una master class a Sant Julià de Lòria

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Gemma Mengual, considerada com una de les millors nedadores de sincronitzada de tots els temps, impartirà demà una master class a la piscina del Centre Esportiu Sant Julià de Lòria amb les joves de la secció de sincronitzada del club.

L´actual entrenadora de natació artística de la Federació Espanyola s´ha mostrat aquesta tarda encantada de tornar a Andorra, on havia participat en diferents concentracions amb la selecció espanyola durant la seva etapa en actiu. Demà de dos quarts de deu fins a la una impartirà la master class. De les tres a les sis de la tarda assajarà una coreografia i a les sis es farà una exhibició oberta al públic, en la qual ha promès que també serà una més dins l´aigua. "Sobretot el que les aconsellaré és que la sincronitzada, al principi, t'ha d'agradar i tota la resta va venint. És veritat que és molt sacrificat", avançava Mengual.

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.