Gerard Giménez optarà a la presidència del VPC i el sènior femení prepara la tornada a la competició

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Gerard Giménez agafarà el relleu de Paul Alieu en la presidència del VPC Andorra, si rep el vot favorable de l'assemblea que tindrà lloc el 8 de març. El fins ara vicepresident del club encapçala una llista de continuïtat, amb el gros de la junta actual. En el vessant esportiu, el sènior femení podrà iniciar la lliga el 27 de febrer. 

Paul Alieu deixarà la presidència del VPC Andorra després de quatre anys en el càrrec i, si no es presenta cap altra llista, el relleu l'agafarà el fins ara vicepresident, Gerard Giménez.

L'encara jugador en actiu del segon equip, de 38 anys, mantindria el gros de la junta directiva actual, amb la incorporació de l'exseleccionador i extècnic del femení Jeannot Martinho, que passaria a ser el vicepresident, mentre que Alieu continuaria vinculat al club com a vocal.

L'assemblea que escollirà el nou president s'ha avançat dos mesos i se celebrarà el 8 de març, perquè la nova junta tingui temps de planificar la propera temporada. El termini de presentació de candidatures es tancarà una setmana abans, el 26 de febrer.

El sènior femení podrà competir

En el vessant esportiu, el sènior femení podrà iniciar la lliga el 27 de febrer, després de l'anunci fet per la Federació Catalana de Rugbi. El quinze de Dani Raya ha quedat enquadrat en una lliga única, que donarà accés a la divisió d'honor B espanyola.

Divendres es farà el sorteig dels 5 grups de 4 equips que disputaran una primera fase, de tres jornades, que donarà pas al play-off.

La setmana vinent està previst que les andorranes disputin un amistós de preparació, després d'un any sense competir per la pandèmia.

Informa: Joan López
Imatge: Arxiu RTVA

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.