Els germans Asensio competiran a França i Catalunya aquesta temporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els germans Asensio fa temps que tenen clar que el tennis taula és el seu esport. Ja duen uns quants anys integrats en un programa d'esport i estudi a França i aquesta temporada hi tornen amb ganes.

Aposta esportiva i també de vida per als germans i la família. Classes i entrenaments a França de dilluns a divendres. I competició intensa els caps de setmana. Per al gran, l'Emili Asensio, un calendari de nivell amb l'equip Auch, on estarà a la nacional 3 francesa i aquest any també a Espanya amb el Cardedeu. Les notes acadèmiques i els resultats esportius es retroalimenten.

Els Jocs dels Petits Estats de Montenegro estan a l'horitzó més immediat per a aquest jove jugador de disset anys. Treballarà per classificar-s'hi.

I darrere puja l'Obed Asensio. Amb tretze anys serà el seu tercer a França seguint les passes del seu germà, que li va encomanar l'afició per la pala.

L'estiu ha estat per descansar una mica però també per jugar tornejos. Aquest mes retorn a les classes i a la competició més regular.

Informa: David Domingo
Imatge: Ruben Calvo/Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.