Els germans Casal seran a la gran final de la Copa del Món de curses de muntanya, la SkyMasters

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els germans Òscar i Marc Casal seran els representants de la Federació de Muntanyisme a les SkyMasters, la gran final de la Copa del Món de curses de muntanya, el 19 d’octubre a la localitat italiana de Limone sul Garda.

El cinquè lloc de Marc Casal en la darrera cita de la Copa del Món de curses de muntanya, a Bulgària, li va donar el bitllet per a la gran final del 19 d'octubre a Limone sul Garda.

Amb el nou format d'aquesta temporada, els requisits per córrer a Itàlia eren un top-5 en una Sky Race, un top-10 en una SúperSky, o bé acabar entre els 30 primers del rànquing.

Òscar Casal es va assegurar el bitllet el maig passat, amb un quart lloc a la Yading Skyrun de la Xina. Després de quedar-s’hi a les portes a Livingno i al Comapedrosa, Marc va haver d’esperar fins a la Pirin Ultra Skyrace. A més, tots dos també compleixen a hores d'ara els requisits de rànquing. Marc Casal és el 18è, amb 166 punts, i Òscar el 23è, amb 134.

58 corredors en categoria masculina i 49 en la femenina tenen plaça per a la Limone Extrem, a falta de la Sky Pirineu del pròxim cap de setmana a Bagà, on seran Imma Parrilla, Sintu Vives i David Méndez.

Informa: Joan López
Imatges cedides per Migu Run Skyrunner World Series

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.